DJ

Dj’s zijn er tegenwoordig in alle soorten en gelukkig ook maten. De dj apparatuur is geavanceerder en goedkoper geworden waardoor mensen steeds vaker de hobby DJ hebben. Het verschil tussen DJ’s zit in muziekstijl en voornamelijk in het aantal vlieguren (draai uren). Een publiek vermaken is anders dan achtergrond muziek draaien op bedrijfsevenement. Daarnaast, klinkt het logisch, maar is 2 uur draaien anders dan 4 of meer uren. Dit maakt dat er een groot verschil in tarief zit van DJ’s.

De muziekstijl van Reinier is heel erg divers. De ene vrijdag kan hij in een dealer showroom staan, met apparatuur, apres ski muziek te draaien omdat er een duitse autofabrikant een nieuw model wil introduceren, terwijl hij op zaterdag een bruiloft draait van een stel dat elkaar op donderdag in Danssalon Incasa heeft ontmoet. Om vervolgens op zondag het weekend te sluiten op een mooi feestje op de Hockeyclub (TD) met alleen maar guilty pleasures.

Naast alle bruiloften en (bedrijfs)evenementen draait Reinier ook samen met collega DJ’s onder de naam; Fuif DJ Team, Dansen bij Dj Team en Puur Classics DJ Team.

Mocht Reinier op jouw datum al een boeking hebben staan, heeft hij veel contact met collega DJ’s. Hierdoor kan hij voor elk feest een juiste DJ aanraden die volledig past bij de gewenste muziekstij

Muziekstijl
De muziekstijl van Reinier is te omschrijven met één woord namelijk herkenbaar, uiteraard afgestemd op het evenement. Met voorkeur voor jaren 90, 00’s, top40 en guilty pleasures.